sep
23
2019

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 7 Korpral Zon (lopp 2) kämpar på och gör så gott han kan. Han säker lite varje gång, men har inte räckt ändå. Han får gå ett smyglopp och ta en god placering.

– 4 Poet Broline (V64-3) ser fin ut i träningen och är pigg och glad. Han har inte startat på ett tag, men inte kommit med i loppen. Han får smyga med här så får vi se om han kan hitta formen. Han går okej, men utan att ha det lilla extra. Det blir helstängt huvudlag den här gången, vilket han inte gått med på länge. På sistone har han gått med murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan. Barfota runt om och jänkarvagn som senast.

– 3 Very Many Legs (V64-5) var lite seg senast, men har varit så bra i starterna innan. Vi vet inte vad det beror på. Hon har varit pigg och fin i träningen, så vi tar ny sats. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Jägersro tisdag:

– 5 Ilona Håleryd (lopp 3) har gått fina lopp och allt ser bra ut. Får hon rätt ryggar är hon med långt framme.

– 6 Victorious Wine (lopp 6) var fin när han vann på Åby, även om det var ett billigt lopp så var han spänstig och fin. Han kommer för varje lopp och utvecklas hela tiden.

 – 5 Takeachance Diablo (lopp 9) har gått två fina lopp och jag var nöjd med henne på Solvalla senast. Det har varit en problemhäst, men nu har det klickat rätt. Det känns som hon tar loppen på bästa vis.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”