sep
25
2019

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 7 Rosie Access (lopp 1) kändes fin senast, men blev ivrig från fjärdespåret. Kändes bra annars och verkar vara på gång. Är gynnad av auto.

– 12 Runaround Sue (lopp 1) känns också bra. Har också lite svårt med voltstart, så därför har vi valt ett autolopp. Jag tror att båda kommer gå bra, men båda har svåra lägen.

– 9 Julia af Solnäs (V86-1) har det blivit fel för två gånger då hon varit för ivrig. Nu har hon bakspår och jag hoppas att hon dämpar sig när hon startar i det bakre ledet. Det är ett bra sto, det har hon visat vid segrarna och har hon en bra dag tillhör hon de bästa i fältet. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Lucky Babe (V86-3) gör bra dagsverken utan att räcka till vinst. Det är realistiskt att tro på en hygglig slant här. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast. 

– 6 Eldorado Mearas (V86-7) gick klart godkänt då han satt fast med lite krafter kvar. Han måste smygas och får köras på chans här – då borde han ta en god placering. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn nu när det är voltstart.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”