sep
27
2019

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla lördag:

– 6 Explosive Rain (lopp 2) gick godkänt senast. Hon fick gå i spåren lite och blev lite matt. Hon utvecklas säkert med loppen i kroppen och allt ser bra ut med henne.

Solvalla söndag:

– 3 Dreamgirl Hall (lopp 1) var positiv på Jägersro och vann med krafter kvar. Hon har inte klarat voltstart innan, men i auto visste hon vad hon skulle göra. Hon är ett bra sto för klassen.

– 9 Global Upper Style (V75-1) går jämna och fina lopp och jag var nöjd med henne i Kalmar. Kan hon haka på Dear Friend och få rygg ledaren så kan hon vara långt framme. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Mad Princess (V75-4) är en positiv häst som gick klart godkänt i kvalet då hon inte hade fått lopp på länge. Det skulle inte förvåna mig ifall hon går framåt med loppet i sig och tanken är att köra barfota runt om för första gången. Det är lite gambling, men vi gör ett försök. Det blir öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 6 Ottens Flamma (V75-7) går helt okej. Hon kan inte utnyttja spåret riktigt och det är risk att hon blir hängande, men jag försöker skicka iväg henne så gott jag kan. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast, men vanlig vagn istället för jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”