sep
30
2019

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 8 Global Annuity (V64-1) går fint för dagen, men just här ser det svårt ut med det här utgångsläget. Allt känns bra med honom i alla fall och han kommer säkert gå ett bra lopp. Det blir skor runt om, can’t see back och vanlig vagn som senast.

– 1 Global Wireless (V64-2) hävdar sig bra i sådana här vardagslopp, så det tror jag hon gör här också. Bra förutsättningar nu och målsättningen är att leda hela vägen. Det blir som senast barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 9 Mellby Guard (V64-4) är inne i en bra period nu. Senaste loppet var nog det bästa han gjort i sitt liv. Han gick bra i skymundan som fyra och jag tror han kommer gå bra idag också. Bakspår över kort distans är alltid svår, men allt är bra med hästen. Det blir bakskor den här gången. Annars blir det öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Leica Håleryd (V64-4) går också jämna och bra prestationer nu. Han kan ta en god placering om det klaffar här. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Generaal Bianco (V64-5) känns fin och han går bra, men vinner inte så ofta numera. Han möter ett par bra hästar och jag tror på en god insats samt en god placering. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 9 Justice Ås (V64-5) hänger med och har inte haft det där lilla extra i år. Han får smyga med här och försöka ta en slant. Han söker formen och det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 2 Zeeland Kronos (V64-6) var positiv senast, men möter helt annat motstånd idag. Hon lär få bekänna färg, men är i fin författning för dagen. Det blir barfota runt om, blinkers och jänkarvagn.

– 12 Get Ready On Tour (V64-6) var blek senast, men det var väldigt stänkigt och dant i det loppet. Han känns väldigt fin efteråt, men från det här läget blir det svårt och vi får göra det bästa av situationen. Det blir barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Jägersro tisdag:

– 1 Pere Ubu (V64-1) är i fin författning. Han går bra varje gång nu och är väldigt startsnabb, så han har bra spetsläge. Jag tror han säljer sig dyrt i ledningen. Det blir barfota bak, öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn som senast.

– 2 Bunny Follo (V64-4) är väldigt osäker av sig, så det gäller att köra felfritt först och främst. Det är det som gäller för hennes del och vi kör med skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Magic Happens (V64-5) var lite seg senast, men mår bra ser det ut som. Han får prova igen och har chans att få ett smyglopp som det ser ut. Så får vi se hur långt det räcker. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

 – 6 M.T.Mighty Winner (V64-5) har fin form och går bra varje. Han fick en fullträff senast efter fin löpning. Det är några tuffa med, men han är i fin författning och det blir barfota runt om, can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 9 Cheerful Rivner (V64-6) känns fin och har fått en träningsperiod. Hon är väl förberedd inför detta och jag tror på en god insats. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast. Däremot vanlig vagn istället för jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”