okt
7
2019

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 3 Xet Diablo (V64-2) är bra för sin klass, men är nervig och inte pålitlig. Han gick bra bakom bilen senast och om han går felfritt är han bra för det här loppet. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Everton (V64-3) är nyttig och nu senast ledde han runt om och vann. Han har bra förutsättningar idag, men har svårt att vinna om han inte får spets. Jag är inte så påläst, men Johan får prova från start och se vad som händer. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 11 Velegance (V64-4) verkar vara i väldigt fin författning. Blev för laddad senast och galopperade, men gick en väldigt bra upphämtning. Om hon är lika bra igen så har hon toppchans här och bakspår bör passa bra. Det blir barfota runt om, öppet med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

 

– 6 Amusement (lopp 11) kämpar på bra, men har lite problem med aktionen från och till. I såna här stolopp bör hon hävda sig bra. Det blir barfota fram.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”