okt
15
2019

Axevalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Axevalla tisdag:

 

– 6 Electric Rain (V64-2) känns fin och gick bra i Oaks-kvalet och satt lite fast. Hon är nog lite på gång och vi fortsätter med barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

 

– 12 Milady Grace (V64-2) ser bra ut hemma i träningen och gick ju strålande i Oaks-kvalet senast. Det räckte ändå inte, men hon föll med flaggan i topp. Det är läget idag som är emot, men vi hoppas att det ska klaffa lite. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

 

– 11 Reddington (V64-3) kändes bra i Kriteriekvalen senast, men det blev en snöplig galopp. Han känns helt normal i träningen och är lite grov i aktionen. Vi provar igen och det blir barfota bak, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast. Vi hoppas på lite klaff här så vi kan vara bland de sex första.

 

– 1 Poet Broline (V64-4) ser fin ut i träningen, men har inte fått till det i lopp på länge. Men han har ett fint smygläge här, så vi hoppas att han fungerar – då kan han ta en god placering. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

 

– 2 Heart Of Steel (V64-4) är allting bra med i träningen. Han fick stryk senast, men föll med flaggan i topp då Perfect Spirit blev het utvändigt. Jag kör allt vad det går från start här och försöker köra i ledningen om det går, men det är nog många som vill det. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

 

– 10 Justice Ås (V64-4) är lite på gång är han, så han får smyga med och ta en slant. Det blir barfota fram och helstängt huvudlag som senast, men vanlig vagn istället för jänkarvagn.

 

– 9 Zeeland Kronos (V64-5) har ryckt upp sig och gjort två positiva lopp, så hon får fortsätta att gå med sin blindkappa här. Hon får smyga med och försöka ta en semi-plats. Det blir barfota runt om, blinkers och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”