okt
17
2019

Torsdag, lördag och söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro torsdag:

– 4 Juicy Gossip (lopp 2) har gjort flera fina lopp på sistone och har bra form. Jag hoppas och tror på en god insats. Inga ändringar – vanlig vagn och skor.

– 5 True Devotion (lopp 7) gick bra i skymundan senast och Ingves var riktigt nöjd med henne. Hon var nära att bli fyra, men blev nolla. Hon är lite upp och ned och hon gillade inte när det var tung bana på Jägersro, så hon känner sig för lite och är svårbedömd.

Åby torsdag:

– 1 Rosie Access (lopp 2) känns fin. Hon hoppade strax efter start senast och har lite svårt när hon ska acca iväg. Gick en 15-tid näst senast och kan nog vinna lopp när som helst.

– 9 Nordmann (V64-1) känns fin. Han räckte inte i Tyskland, det var för tufft motstånd där. I sådana här gäng brukar han kunna strida om platserna. Han vinner sällan, men gör bra dagsverken. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men annars blir det barfota fram och norskt huvudlag som senast.

– 7 Magic Heart (V64-3) gick bra till slut senast, men är så trög under vägen så hon hamnar ofta lång bak. Svårt läge fick hon här och vi får göra det bästa av situationen. Har hon någorlunda häng så tar hon en del till slut. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Ofelia O.E. (V64-6) blev det också för tufft i Tyskland – hon var med i Breeders Crown och räckte inte där. Nu möter hon ston och känns fin inför detta. Hon har hävdat sig väl i sådana här stolopp tidigare och nu rycker vi bakskorna för första gången. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

Kalmar lördag:

– Explosive River (lopp 5) snubblade på Solvalla senast och därav galoppen. Kändes bra för övrigt och hon hävdar sig bra i sådana här sammanhang. Allt känns bra i träningen.

– Poesi Kloster (lopp 5) är lite trög av sig, men är en fin travare och nu ska vi plocka av alla skorna så får vi hoppas att det ger en liten kick.

– Liana Silvio (lopp 6) har varit långtidsskadad, men tränar fint nu och läget är dåligt, men det är fina träningsrapporter. Jag hoppas och tror på en fin insats.

Örebro söndag:

– 2 Love Håleryd (GS75-4) går bra varje gång nu. Han var faktiskt nära att vinna på Årjäng, men blev bara femma – det var dock fem på linjen. Nu har han ett bra läge, men han kan inte gå barfota runt om så det blir aluminiumskor runt om. Vad det gör vet jag inte, men så blir det denna gången. Det känns som att han har form. Det blir helstängt och jänkarvagn som senast.

– 3 Velegance (GS75-5) har varit strålande i två starter och det finns en hel del i henne har det visat sig. Allting ser bra ut i träningen så jag hoppas och tror på en god insats igen. Det blir öppet med murphy, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”