okt
21
2019

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Lindy Strong (lopp 3) tränar okej. Hon är lite seg, men nu får vi starta och se vad som händer. Hon är lite loj i träningen, men vi har inte hittat några fel så vi hoppas hon tänder till av att tävla.

– 3 Global Wellness (V64-1) känns fin, men blev stressad fram till bilen senast och gjorde bort sig. Nu blir det öppet huvudlag istället för halvstängt. Det är ingen osäker häst egentligen och hon hävdar sig väl i klassen. Det blir vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 7 Ottens Flamma (V64-1) var seg på Solvalla senast. Hon fick bra lopp, men blev trött till slut och det visade sig att blodvärdena var skeva. Nu är de helt perfekta, så då tar vi ny sats. Hon brukar ta goda placeringar i den här typen av lopp – det blir norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 8 Darah Bibo (V64-1) är ett fint sto som fick en liten skada efter förra starten, men nu är allt bra och allt känns fint. Allting är bra utom läget kan man säga. Det blir öppet huvudlag och barfota bak som senast. Nu blir det dock vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 6 Briljant Sensation (V64-4) skyggade till för en konkurrent på Solvalla senast och därav galoppen. Hästen känns bara bra annars och bör ta en god placering här. Det blir öppet med murphy, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 9 Strangerinthenight (V64-4) var Per väldigt nöjd med senast och gick i mål med krafter kvar. Känns bara fin efteråt och vinner lopp när som helst igen. Det blir öppet med murphy, vanlig vagn och barfota bak som senast.

– 8 Eldorado Mearas (V64-5) var väldigt nära att vinna senast och han gör det bra om han får rätt lopp. Det gäller att köra på chans och han kan ta en bra slant här om det klaffar. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn. Annars kör vi med skor runt om och norskt huvudlag som senast.

– 13 Ilona Håleryd (V64-6) var blek senast och var då lite öm i benen, men har fått lite hjälp på traven och nu provar vi igen. Får hon gå i fina ryggar så kan hon ta en god placering och det blir norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram.

– 14 Julia Af Solnäs (V64-6) var kort i steget senast och galopperade. Hon känns normal efter loppet, så vi får prova en gång till. Hon är bra de dagar hon funkar, men är lite upp och ned i prestationerna. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”