jan
12
2012

Åby idag

Regn och rusk och det blåser på tvären, det hör till vanligheterna den här vintern. Man börjar nästan bli van.

Idag har vi en häst till start på Åby, Lopp 3, nr 5 Devs D’Amerique, han känns fin  och idag är han ute på lång distans vilket han borde klara. Spår fem i volt är inte det bästa men Peter får ta det lugnt från start. Borde vara med och göra upp om segern då loppet ser ihåligt ut.

Nu skall vi åka till vet Tornell för återbesök med Play With Me. Delägare Leif är med med kameran, så det kommer lite info senare om hur det gick.

Tillbaka efter beöket hos Tornell, med vinden i ryggen blåste vi snabbt hem till Halmstad. Jonas var nöjd med det mesta, dock hade hon lite hälta kvar i höger has + att det fortfarande kvarstod lite ömhet i ryggen. Det blev därför ombehandling på dessa ställen och återbesök om fyra veckor, då hon skall ha tränat och gått något lättare snabbjobb innan.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”