okt
24
2019

Onsdag, torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 9 Donna Vixi (lopp 2) vann debuten och känns helt okej inför detta, men det är ingen häst som glänser i träningen. Jag tror nog att hon kommer gå bra och jag tycker det är en fin häst.

– 11 Power Vacation (lopp 2) såg väldigt fin ut senast och känns ovanligt fin nu tycker jag, så jag kan inte annat än att tro på henne.

– 9 Laurenti (lopp 4) är en problemhäst, men nu fungerade hon fint i ett breddlopp och vann säkert. Hon känns fin efteråt och vi hoppas att hon är på rätt väg.

– 11 Amusement (lopp 4) går jämna och bra lopp hela tiden. Hon gör fina dagsverk och allt ser bra ut inför detta, men det är läget som är dåligt.

– 8 Magic Happens (V86-3) skyggade för något på banan senast och galopperade. Han har fått ett dåligt läge nu, så det ser jobbigt ut, men hästen är helt okej i ordning även om resultatraden är svikande. Man får ändå ligga lågt härifrån och det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 9 Superbopp E.T. (V86-5) är en härlig kämpe får man säga. Han gör sitt yttersta hela tiden och gör också fina jämna lopp. Han kan ta en god placering om det klaffar och det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 2 Global Wireless (V86-7) är en bra sprinter har hon visat. Hon fick bra läge nu och ser bra ut i träningen. Jag tror hon kommer gå bra och ambitionen är att köra i ledningen. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 6 Mellby Guard (V86-7) går jämna och bra lopp hela tiden. Nu blir det första gången med norskt huvudlag och han är med och hugger där framme varje gång. Däremot är han bara medium ut så det är lite vingelrisk. Det blir barfota fram och vanlig vagn som senast.

Mantorp torsdag:

– 7 Runaround Sue (lopp 9) känns fin i träningen, så jag tror hon vinner lopp när som helst nu i den här låga klassen hon är så. Hon har bara tränat på efter förra loppet och allt är som det ska.

Kalmar fredag:

– 9 True Devotion (lopp 3) gick klart godkänt på Jägersro senast och vi har varit riktigt nöjd med henne i de två senaste starterna. Hon borde vinna lopp näst som helst och jag tror det är ett lämpligt lopp för henne det här.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”