okt
25
2019

Helgens starter!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– Bonnies Celebrity (lopp 1) var väldigt positiv i SM och allt ser bra ut med honom. Han måste dock gå med bakskor här och möter bra hästar, men han mår väldigt bra och jag tror han kommer gå bra igen.

– Utah Broline (lopp 3) har varit förkyld och står över, men känns pigg och fin. Han vinner lopp när som helst och jag är nöjd med honom.

– 6 Undigious Diamant (V75-1) gick klart godkänt i Hamburg och nu ska vi ändra lite saker. Det blir barfota fram och norskt huvudlag för första gången. Även rycktussar för första gången. I övrigt blir det vanlig vagn som senast. Det hade varit härligt att komma ned på innerspår, men jag är inte säker att det går. Han har ju aldrig gått på innerspår och får ofta göra mycket jobb själv då han är lite seg.

– 11 Kapten Kidd (V75-2) känns fin. Han är pigg och glad och har gått två banjobb. Jag tror han kommer gå ett okej lopp, men det blir svårt att segerstrid. Barfota runt om, öppet med murphy och vanlig vagn.

– 12 Pere Ubu (V75-2) har utvecklats positivt. Han ser bra ut i träningen och jag tror säkert att han kommer gå bra, men det var synd på läget här då han är väldigt startsnabb. Barfota bak, öppet med murphy och vanlig vagn.

– 10 Get Ready On Tour (V75-3) ser fin ut i träningen och kommer säkert gå bra, men det är tuffare än förra gången. Han verkar gå klart bäst om det är torr och fin bana, så det hoppas vi på. Barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 8 Beluga West (V75-4) måste gå med bakskor här. Jänkarvagn istället för vanlig vagn, men barfota runt om och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast. Hästen har varit positiv, men det är riktigt vingelrisk härifrån.

– 11 Princess S.W. (V75-4) var positiv i ett banjobb förra veckan och var lite bättre än hon brukar. Hon har bra kapacitet, men det är vingelrisk för henne också. Häst mot häst är hon säkert bättre än Beluga West och har hon en dag bra fäller hon många till slut. Skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Pastor Power (V75-5) ser allting bra ut med. Det är debut över kort distans här, men det tror jag kommer gå bra. Det är en rätt så moderat silverdivision vad jag kan läsa mig till, så med lite klaff på loppet kan han vara långt framme. Barfota runt om, öppet huvudlag med murphy och rulle samt jänkarvagn som senast.

– 9 Everton (V75-7) gör sista starten för oss. Han har fin form och känns fortsatt fin, men är allra effektivast på innerspår. Vi får se vad som händer och det blir inga ändringar – barfota runt om, öppet huvudlag med murphy och jänkarvagn.

– 11 M.T.Mighty Winner (V75-7) ser allting bra ut med. Har bara gått fina lopp på sistone, men spåret är inte bra. Vi får göra det bästa av situationen och det blir barfota runt om, jänkarvagn och can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan som senast.

– Princess Kloster (lopp 12) har varit lite förkyld och stått över, men mår bra igen. Hon har gjort det bra och jag tror hon kommer göra det ännu en gång.

Solvalla söndag:

– 1 Mad Princess (V75-2) ser allting bra ut med. Det föll inte väl ut med barfota senast, så nu blir det aluminium runt om. Öppet huvudlag och jänkarvagn som senast. Jag hoppas vi kan kvala in från det här fina läget även om hon inte är någon spetskandidat.

– 12 Milady Grace (V75-5) ser allting bra ut med. Hon har varit fin i träningen i veckan, men dessvärre fick vi spår tolv igen. Jag var lite besviken senast, men när man analyser och klockar loppet kan man inte vara det. Vi får hoppas att det klaffar bättre än vad det gjort på sistone. Norskt huvudlag för första gången, men barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 4 Adde S.H. (V75-7) var inte bra senast och vi vet inte varför. Han har varit helt okej i träningen, men nu blir det murphy på honom. Men annars blir det jänkarvagn och barfota runt om som senast. Det är lite frågetecken var han står för dagen, men är absolut en potentiell finalist om han har en bra dag.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”