okt
28
2019

Halmstad måndag och Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Korpral Zon (lopp 2) såg fin ut i breddloppet och det är nog inte så tufft idag heller så jag hoppas vi är med och segerstrider.

– Lexington Zon (lopp 4) har inte fått till det i loppet ännu, men nu tränar han bra och har intressant läge. Det viktiga är att han fungerar, men träningen har varit positiv.

Lucky Babe (lopp 7) kämpar på. Senast blev det alldeles för tufft förstavarv. Hon har inte vunnit i år och det blir svårt att vinna idag också, men hon gör vad hon kan och plockar bra placeringar.

– Randemar R.D. (lopp 8) är en bra häst, det har han visat i år. Nu har han renoverats inför detta och han känns fin, så det ska bli intressant att tävla igen.

Jägersro tisdag:

– Red Mile Brodde (lopp 6) var lite seg på Axevalla, men känns som han ska i träningen och man bara väntar på att han ska släppa till. Säsongen har inte blivit som önskat, men det är en fin häst.

– Grynet Rivner (lopp 8) har haft problem med orken, men vi har tränat och tränat så nu är det dags att börja tävla. Vi får smyga med och se om loppen kan utveckla henne. Hon tränar godkänt.

– Mahma Lane (lopp 8) är en fin häst. Hon kvalade på 18 för ett år sedan, men sedan skadade hon sig när hon var startklar i våras. Nu är hon väl förberedd och tränar för att vinna direkt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”