okt
31
2019

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 1 Eliza Diablo (lopp 1) är en fin treåring som vi har kvar av eftersläntarna. Den vi startade i tisdags var en plushäst tror jag. Det här tror jag också är en bra häst, men den här har haft benbitar vilket vi upptäckte sent. Det är en bra häst och jag har förhoppningar. Brasklappen är innerspår på autostart.

5 Vitro Diablo (lopp 2) går med handbromsen i, men släppte den avsevärt senast. Gick ett riktigt bra lopp då. Han är väldigt trög, men visade att han kan en del senast.

9 Global Wellness (V64-3) sa Johan att hon hade vunnit med luckan i tid senast. Har blivit spänd från start, så man får det lugnt, men det är en bra häst för klassen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Nordmann (V64-5) var positiv senast och gick ett resolut upplopp – svarade väldigt bra på norskt huvudlag. Det var andra gången han gick med det och det har varit positivt. Det blir samma utrustning igen förutom att det blir vanlig vagn. Barfota fram och norskt huvudlag.

– 10 Townshend Broline (V64-6) var blek senast och då hade han slem i halsen. Nu har vi kollat han idag och då var han ren och fin. Vi tror på en fin insats, men det är alltid svårt med bakspår över 1600 meter. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn. Senast var det jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”