Nov
5
2019

Tisdag och onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 2 Undigious Diamant (lopp 2) kändes väldigt fin senast, men sedan hoppade han helt plötsligt 1700 kvar och jag har ingen förklaring alls. Jag kör med samma balans som senast och hoppas på snabb revansch.

– 3 Laurenti (V64-3) har fungerat bra två gånger nu, så vi kör med samma utrustning och hoppas på ett tredje fint lopp. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Bellflower Wine (V64-3) har vi haft problem med i år. Hon har dragits med borelia och travat illa, men nu travar hon fint i jobben. Lite seg är hon, men jag kommer inte längre träningsmässigt och nu får vi prova i lopp. Ingen plusträning, men fräsch i alla fall och så får vi se vad som händer när vi tävlar. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 2 Briljant Sensation (V64-6) gör jämna och fina insatser. Allt ser bra ut med henne, så hon tar säkert en god placering här. Det blir barfota fram, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 8 Explosive Rain (V64-6) går också jämnt och bra. Vi fick stryk av en bra häst senast, men allt ser bra ut i träningen efteråt och hon kommer säkert gå ett bra lopp igen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

Åby onsdag:

– 2 M.T.Nordic Spirit (lopp 4) har haft lite problem med blodvärdena, därav att det blivit ett uppehåll. Nu är det stabilt och han tränar bra, så han borde leverera.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”