Nov
8
2019

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Wolvega fredag:

– Generaal Bianco (lopp 3) är i bra form. Han var fin senast då han vann i Hamburg och allt har sett bra ut inför detta.

– Heart Of Steel (lopp 3) känns också fin. Vi har siktat på detta i tre veckor och båda hästarna ska stanna kvar här nere för att gå ned till Grosbois. De har några lopp på Vincennes och är ute på turné.

Jägersro lördag:

– Lucky Babe (lopp 3) gör så gott hon kan hela tiden. Hon har inte riktigt räckt till seger, men tar goda placeringar. Nu är det billigare motstånd och jag hoppas hon tar en etta snart.

Eskilstuna lördag:

– Bonnies Celebrity (lopp 1) går fina montélopp hela tiden och kommer säkert gå bra igen. Det blir skor bak igen.

– Amusement (lopp 4) tar fina placeringar hela tiden och nu fick hon ett intressant läge, så det skulle vara roligt om hon kunde hålla ledningen – isåfall provar vi där. Jag tror knappt de har lett någon gång.

– 2 Kapten Kidd (V75-2) var klart godkänd i comebacken senast och gick bra över linjen. Han har inte gått bilstart på länge, men jag hoppas han klarar det. Grundtanken är att köra ett smyglopp och vid klaff kan han ta en god placering. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn som senast.

– 10 True Devotion (V75-4) har varit struken pga hovböld, men allt ser bra ut och hon känns fin. Det blir skor runt om den här gången istället för barfota fram. Jag vet inte hur hon öppnar i volt, men jag tror hon ska gå iväg snabbt och jag får skicka iväg henne. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Get Ready On Tour (V75-5) går bra varje gång nu och är i riktigt fin form. Spår åtta är inte bra, men vi gör det bästa av situationen. Allt känns bra med honom och det blir barfota fram, halvstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Eldorado Mearas (V75-5) har också fin form, men behöver smyglopp. Det blev ett svårt läge, men man får köra snålt och hoppas att det löser sig. Formen är god och det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Pastor Power (V75-7) går också jämnt och bra nu. Det var en fin avslutning senast och allt ser bra ut. Vid klaff tar han många till slut. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag med murphy och can’t see back-rulle som senast.

Eskilstuna söndag:

– 10 Global Wireless (V75-1) blev trött senast då det gick 11 första varvet och det blev för mäktigt för henne. Vi hittade inga fel och vi får prova igen. Voltstart var länge sedan, men jag får köra på chans och då brukar hon hävda sig i såna här stolopp. Det blir barfota runt om som senast. Öppet huvudlag och vanlig vagn istället för norskt och jänkarvagn.

– 6 Randemar R.D. (V75-3) gick godkänt i comebacken då han gick utvändigt om ledaren. Han stumnade sista 100, men han hade bara fått ett banjobb inför det. Allt ser bra ut efteråt så jag tror på en god insats. Norskt huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

 – 11 Adde S.H. (V75-3) satt fast senast med gott om krafter kvar. Han är lite tveksam i träningen, men vi provar ett lopp till så får vi se vad som händer. Det blir öppet huvudlag med murphy, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

– 5 Mad Princess (V75-5) gick bra i försöket tycker jag och hon ser fin ut. Hon var rätt startsnabb senast, så jag hoppas hon är det igen så hon kan ta en god position – då kan hon ta en bra slant. Det blir öppet huvudlag, jänkarvagn och skor runt om.

– 10 Milady Grace (V75-5) ser allting bra ut i träningen med. Hon blev rädd för sitt norska huvudlag och ska inte gå med ett sånt nu. Jag hoppas att det kan klaffa en dag för henne, då är hon inte långt efter de bästa. Det blir vanlig vagn och barfota runt om som senast.

Charlottenlund söndag:

– Justice Ås (lopp 7) var Örjan nöjd med senast. Kom aldrig till i det loppet. Spår sex är bra på Charlottenlund, så målsättningen är att trycka av honom. Han är nog lite på gång.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”