Nov
11
2019

Måndag, tisdag och onsdag!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 6 Toto Barosso (lopp 1) tycker jag är en fin häst och det ska bli intressant att tävla med honom. Han är lite stökig i munnen och jag är bekymrad hur jag ska få runt honom, men han är tränad för att gå bra direkt.

– 4 Hoka Hey Geronimo (lopp 2) har tränat positivt inför detta och det ska bli intressant att tävla med honom. Det är alltid svårbedömt i noll-lopp, men det ska bli spännande att se. Väldigt stor häst. Gillar honom då han kämpar och gör sitt yttersta.

– 2 Pere Ubu (lopp 3) känns fortfarande bra och jag kan inte annat än att tro på honom här.

– 1 Vitro Diablo (V64-1) har varit positiv de här två gångerna. Han har verkligen gått med handbromsen i hela livet, men gjort två bra lopp och kommer säkert gå bra igen då han känns fin. Det blir barfota bak, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Xet Diablo (V64-1) är rätt kapabel den här hästen. Det måste jag säga. Han är säkert lika bra som Vitro, men är opålitlig och väldigt spänd så det gäller att köra felfritt. Han kan blåsa oss allihopa om han har rätt dag. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Ilona Håleryd (V64-4) känns fin i träningen och vi får försöka hitta rätta ryggar här, då tar hon en bra slant. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 1 Beluga West (V64-6) har utvecklats positivt och går bra varje gång. Jag är inte nöjd med innerspåret då hon inte kan hålla ledningen och det är risk att hon blir fast. Det blir barfota fram, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 2 Takeachance Diablo (lopp 10) har fått en liten paus och har tränat på klart godkänt nu. Hon hävdar sig bra i sin klass.

Färjestad tisdag:

– 3 Donna Vixi (lopp 8) är en lite trög treåring, men känns helt okej. Jag har ingen koll på motståndet, men hon borde nog utvecklas med lite kontinuitet.

Jägersro onsdag:

– 1 Strangerinthenight (V86-1) har äntligen fått ett bra spår, men det är inte sannolikt att vi kan hålla ledningen. Jag kommer dock göra ett försök, för det vore intressant, men det kan bli tufft. Träningen är jag nöjd med och det blir barfota bak, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 6 Stonewashd Diamant (V86-5) har gjort två fina lopp efter lite paus och allt ser bra ut med henne. Hon kommer säkert sluta långt framme och vi fortsätter med barfota runt om och helstängt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 9 Zeeland Kronos (V86-7) är positiv då hon får gå i ledningen, så det var synd med bakspåret här. Viljan är det lite si och så med när hon får gå bakifrån, men vi får göra det bästa av situationen. Det blir barfota runt om, blinkers och jänkarvagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”