Nov
14
2019

Torsdag, fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 11 Darah Bibo (V4-1) gick bra senast, men det blev alldeles för tuff öppning. Hon föll med flaggan i topp tycker jag. Allt ser bra ut med henne och vi får hoppas vi får några bra ryggar att gå i, då tar hon många till slut.

– 6 Explosive Rain (V4-2) blev störd av galopperande hästar senast och det loppet kan vi bara glömma. Kändes fin annars så vi provar igen.

– 7 Dreamgirl Hall (V4-2) går bra varje gång. Hon fick stryk senast, men det var inte mycket att säga om då det var en tuff öppning. Allt ser bra ut och jag tror på henne.

– 6 Ofelia O.E. (V4-3) gick klart godkänt senast utanpå ledaren. Kämpade på bra.

Axevalla fredag:

– 6 Grynet Rivner (lopp 1) är en häst som fått kämpa sig till sekunderna, men nu känns det helt okej. Jag tror hon går runt 18 här, så får vi se hur långt det räcker.

– 9 Briljant Sensation (lopp 4) studsade från spår två senast, men Ingves var nöjd. Jag tror hon vinner lopp när som helst. Hon har inte vunnit en, men gjort många bra lopp.

– 7 Lexington Zon (lopp 5) vann lätt på Halmstad senast. Det var ett billigt lopp, men han gjorde det bra. Hästen är absolut på gång!

– 13 Bellflower Wine (lopp 6) har vi problem med. Vi har väldigt svårt att få till henne och senast var det en snöplig galopp i sista sväng. Först och främst får jag köra felfritt så får vi se hur långt det räcker.

– 7 I Come In Peace (lopp 9) har varit i träning här i två månader och gjort två godkända banjobb. Det har varit mycket problem med honom och han är svårbedömd, men träningen känns hoppfull.

Åby lördag:

– 4 Runaround Sue (lopp 6) gick godkänt i Halmstad och hon kommer så smått för varje lopp. Jag tror det kommer klicka snart för henne, så jag förväntar mig en god insats.

– 12 Mahma Lane (lopp 6) tycker jag var helt underbar i debuten. Det var ett billigt lopp, men hon hade en härlig spänst och ett klipp i steget i avslutningen. Jag tycker det är lite plushäst, men det är många att runda.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”