Nov
21
2019

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Jatzie R.D. (lopp 1) kvalade godkänt och har tränat bra efter det. Jag tror hon går runt 18 och är en väl förberedd debutant.

– Hoka Hey Geronimo (lopp 2) gick klart godkänt i debuten. Verkar ha tagit loppet bra och går säkert framåt med genomköraren. Jag är nöjd med läget och tror han kommer gå bra igen.

– 5 That’s Art (V64-1) var lite seg i finalerna senast och det var lite konstigt eftersom han hade varit kanonbra innan. Vi hittade inga fel efteråt och allt ser bra ut i träningen, så vi får prova igen helt enkelt. Det blir helstängt, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

– 6 Andover Hudson (V64-2) är ett nyförvärv som har tränat okej. Jag kan inte påstå att han glänst, men jag vill prova i lopp och se vad som händer. Det blir ett försiktigt lopp här är min grundtanke. Det blir öppet huvudlag med murphy, vanlig vagn och skor runt om i första starten för mig.

– 6 M.T.Nordic Spirit (V64-4) var positiv senast. Han fick ett fint lopp, men sköt också till bra så jag förväntar mig en god insats igen. Det blir barfota runt om och öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn den här gången.

– 4 Princess S.W. (V64-5) gick väldigt bra på Jägersro senast och hon känns bra i träningen. Jag tror hon är gynnad av distansen och håller hon stilen så har hon ett lämpligt lopp här tycker jag. Det blir helstängt huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 6 Lucky Babe (V64-5) gör bra dagsverken utan att räcka riktigt. Hon smyger med och tar en slant. Det blir norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 6 Mellby Guard (V64-6) har det varit positiv utveckling med på sistone. Nu blir det barfota runt om istället för barfota fram. I övrigt fortsätter vi med norskt huvudlag och vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”