Nov
27
2019

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 7 Miriam Håleryd (lopp 2) har tränat bra och jag hoppas och tror att hon ska gå ett fint lopp direkt.

– 13 Laurenti (lopp 3) är inte pålitlig. Hon gjorde två fina lopp där hon fungerade, men senast släppte hon bara bettet och galopperade. Är rätt bra för sin klass, men är inte pålitlig. Idag blir det urryckare.

– 2 Amusement (lopp 6) kämpar på bra och gör fina dagsverk. Kan säkert ta en god placering här igen. Hon är en typisk platshäst.

– 6 Velegance (lopp 6) känns bara fin. Det var snöplig förlust på Solvalla senast, men hon har bara känts fin efteråt och det har inte funnits några lämpliga lopp bara. Jag tror på en god insats.

– 9 Global Woodstock (V86-1) har tränat okej, men tanken är ett försiktigt upplägg här så får vi se om vi kan få igång honom. Han har lite problem med fräschören och därför har det blivit lite si och så med honom. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Donna Vixi (V86-3) är struken då hon inte är tävlingsmässig för dagen.

– 7 Dreamgirl Hall (V86-3) var jag inte helt nöjd med senast, men hon hade lite infektionsbild i kroppen. Nu har vi kollat allt idag och det är helt perfekt, så jag förväntar mig en god insats. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Jägersro torsdag:

– 9 Bellflower Wine (lopp 2) var lite förbättrad senast och känns bara bra efter loppet, så jag hoppas vi kan komma igång nu och tävla kontinuerligt.

– 8 Stella Follo (lopp 3) känns bara bra. Det var synd på läget och vi får göra det bästa av situationen, men hästen känns fin.

– 2 I Am Boko (lopp 7) gör första starten för oss och han har tränat klart godkänt så det ska bli intressant att börja tävla med honom.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”