Nov
29
2019

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 5 Magic Happens (V64-1) var väldigt positiv senast och det var nog topp tre bästa lopp han gjort. Allt har bara varit lugnt efteråt och han verkar må bra, så jag tror på en god insats igen. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 7 Explosive Rain (V64-2) känns fin. Slog ihop från start och galopperade senast, men känns bara bra annars. Har ett fint utgångsläge här och allting tyder på ett bra lopp. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Kapten Kidd (V64-3) tränar på helt okej. Det var en mycket snöplig galopp senast – hade varit tvåa/trea på V75 annars. Jag hoppas på snabb revansch och vi kör med barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 6 I Come In Peace (lopp 10) var hetsig i volten senast och studsade direkt i vändningen. Nu är det auto och det borde inte vara några problem. Jag vet inte var jag har honom, men vi får prova.

Halmstad lördag:

– 4 Metallic Cloud (lopp 1) slog ihop och galopperade efter 100 meter senast. Känns bra annars och hon är absolut en duglig nolle-häst.

– 6 Sobel Nils (lopp 5) var lite förbättrad senast trots att han dalade från ledningen, men det var mycket tuffare hästar. Han kämpade hela vägen och gav aldrig upp. Han får smyga med här och så får vi försöka köra lite snällt istället.

– 7 Lexington Zon (lopp 5) var stressad i volten och studsade på Axevalla. Vi ska prova bakom bilen nu och det borde gå bra. Ska gå bilprov innan loppet. Han känns fin i träningen inför detta.

– 10 Victorious Wine (lopp 5) tränar förbättrat efter omlagt upplägg. Uthålligheten har det varit dåligt med, men farten har han. Jag hoppas det är lite på gång.

– 5 Ofelia O.E. (lopp 7) var verkligen positiv senast, så hon känns verkligen på gång. Möter bara ston nu, vilket är positivt.

– 5 M.T.Nordic Spirit (lopp 8) drogs bakåt senast och det klaffade inte i loppet. Spår fem är alltid lite lurigt, men han håller nyttig form tror jag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”