Dec
3
2019

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 6 Bonnies Celebrity (V64-1) var det länge sedan han gick i sulkylopp, men det har gått bra innan tydligen. Nu fanns det inga montélopp så provar vi så här. Han ser bara fin ut i träningen och vi kör med jänkarvagn. Öppet huvudlag som senast.

– 2 Perfect Lane (V64-3) var positiv i comebacken och allt ser bra ut med henne. Jag hoppas och tror att hon går framåt ytterligare med ett lopp i kroppen. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Townshend Broline (V64-5) har vi tagit ut till gården nu för att byta miljö och träningsupplägg. Han känns väldigt stark i backen där så det ska bli intressant att se hur han svarar på den träningen. Vanlig vagn var det senast och det blir så igen. Halvstängt huvudlag istället för helstängt den här gången.

– 4 Global Wireless (V64-6) räcker bra i sådana här vanliga stolopp och vann på Axevalla på bra vis senast. Allt ser bra ut med henne efteråt och i sådana här stolopp har hon alltid chans. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”