Dec
5
2019

Axevalla torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Axevalla torsdag:

– 4 Andover Hudson (V64-1) gick okej i första starten. Vi fick backa ned sist och det mesta blev fel. Normalt ska han gå framåt med loppet i kroppen och det blir som senast – öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn.

– 5 Keegan Trot (V64-6) är en stark häst, men han har lite aktionsproblem. Han är trång i aktionen så han slår lätt ihop. Senast hade vi ändrat balansen och det blev bättre, men han slog sig på ett framben så vi ska lägga på skydd nu. Han har bra styrka, men är komplicerad i aktionen. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– Bellflower Wine (lopp 10) är en besvikelse. Senast travade hon bra, men det var ingen ork i henne. Idag kör vi med helstängt huvudlag så får vi se vad som händer.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”