Dec
9
2019

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

 – Toto Barosso (lopp 1) var riktigt fin i debuten och det ser bra ut med honom, så jag kan inte annat än att tro på honom. Jag ska vinna tyska Derbyt med den här hästen.

– 6 Very Many Legs (V64-1) gick klart godkänt på Jägersro senast och hävdar sig väl i sådana här stolopp. Jag hoppas på en god placering. Skor runt om ska hon nog reda ut tror jag. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Princess Kloster (V64-2) hade lite skavanker efter förra starten och därav galoppen. Hon känns fin nu och det blir halvstängt huvudlag för första gången – så får vi se om det kan bli lite mer framåtanda i henne. Det är ett fint sto och vi fortsätter med vanlig vagn.

– 10 Explosive Rain (V64-2) går och håller igen en del tycker jag. Det är en väldigt fin travare. Nu ska hon gå med norskt huvudlag och urryckare – båda sakerna för första gången, så får vi se om det kan ge henne lite mer fighting spirit. Vanlig vagn fortsätter vi med.

– 5 Leica Håleryd (V64-4) känns fin. Han har fått en liten paus och en träningsperiod. Han känns fin och jag tror på en god insats direkt då han är väl förberedd. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– Lindy Strong (lopp 10) var inte bra senast och har blivit lite renoverad efteråt. Känns helt okej nu, så vi provar igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”