Dec
12
2019

Veckans starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 3 Exclusive Rain (lopp 1) är opererad ett par gånger för benbitar, därav den sena debuten. Han är mycket tränad, men det är svårbedömt var jag har honom. Jag hoppas att han kan runt 18.

– 2 Sobel Nils (lopp 2) har varit förbättrad två gånger nu och verkar vara lite på gång.

– 4 Global Venture (lopp 3) gör lite mini-comeback då han blev halt efter förra loppet. Det var en mystisk hälta som bara har försvunnit. Nu känns han fin igen och det är en plushäst tycker jag. Jag tror på en god insats.

– 1 Nordmann (V64-1) är jämn och säker i prestationerna tycker jag. Han är säkert med och gör upp om det från det här fina läget. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Queen Neo (V64-2) har haft lite skavanker och stått över ett tag, men känns fin nu igen. Vi gör lite comeback och allt ser bra ut med henne – jag tror hon kommer gå bra. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Magic Happens (V64-3) har varit positiv två gånger nu och allt ser bra ut med honom. Jag hoppas kunna ta en plats med honom igen. Strykningen invändigt gynnar oss och jag tror det kan bli svårt att svara Cobbys Olifant, men rygg ledaren hade varit mumma på 2600. Det blir norskt huvudlag som senast, men vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 8 Rosie Access (V64-5) har blivit renonverad efter senast och känns som hon ska igen. Hon har en hel del i sig och när hon vann på 15 på Åby var jag imponerad av henne. Har hon en bra dag så har hon en hel del i sig, men det blir svårt från det här läget. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 11 Lexington Zon (V64-5) börjar fungera någorlunda tycker jag, men just idag ser det svårt ut från det här läget. Det viktiga är att han håller ihop travet och går felfritt – då tar han nog en god placering. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Hoka Hey Geronimo (lopp 10) går lite bättre för varje gång och idag lättar vi honom lite. Jag tror att han sänker ytterligare.

Axevalla söndag:

– 11 Carlos Ken (lopp 2) gör intressant comeback, det är en riktigt fin häst det här. Han har tränat fint nu, men det viktiga är att han håller ihop travet och fungerar fullt ut.

– 3 Global Upper Style (GS75-1) var inte bra på Solvalla senast och var lite ofräsch för dagen. Hon har blivit renoverad efteråt och känns fin igen. Det är en av A-hästarna i loppet tycker jag och det blir can’t see back och jänkarvagn som senast.

– 10 Laurenti (GS75-7) går lite bättre för varje lopp nu och hon är gynnad av tempo, då hon är lite seg ut. Hon gör framsteg hela tiden, men får ofta göra grovjobb. Det blir halvstängt huvudlag och jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”