Dec
18
2019

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 5 Metallic Cloud (lopp 2) var lite seg senast, men det visade sig att hon inte var helt hundra i halsen. Nu har hon fått läka ut den och jag hoppas att hon ska sänka någon sekund.

– 5 Runaround Sue (lopp 3) vann ett billigt lopp på Åby och hon går okej utan att ha de där lilla extra. Jag hoppas att loppen ska utveckla henne. Nu provar vi igen och hon borde kunna sänka lite från senast så får vi se hur långt det räcker.

– 10 Grynet Rivner (lopp 3) hänger med och gör så gott hon kan, men är lite begränsad. Hon får smyga med och ta en slant.

 – 1 Love Håleryd (lopp 4) gick bra i Kalmar senast, fick en bredsida i sista sväng. Hade säkert segerstridit annars. Plus på distansen, men kan ej vara med från start. Hoppas på tempo.

– 8 Andover Hudson (V86-1) gick okej senast, men borde väl ha vunnit när han fick så bra lopp. Han blir nog lite bättre för varje lopp, men läget är svårt här. Vi gör det bästa av situationen och det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 14 Shutupandscratchme (V86-1) var positiv i comebacken – gick rejält sista 700 meterna. Hoppas att han kommer in i en bra trend nu. Jag tror han kommer gå ett bra lopp idag – det är många att runda, men det är lite plus på honom. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Keegan Trot (V86-5) är en kapabel häst som har lite aktionsproblem, så det kan lätt bli galopp. Det gäller att hålla ihop travet för om han går felfritt så fäller han många till slut. Han har bra styrka och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Sobel Jasmine (V86-7) är en bra sprinter. Har fått pausa efter att ha haft borrelia, men är väl förberedd nu. Jag förväntar mig en bra insats direkt och målsättningen är att köra i ledningen. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 5 M.T.Nordic Spirit (V86-7) är stabil i sina insatser, men behöver smygas. Får smyga med här och är väl tredje/fjärdehäst ungefär. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”