Dec
23
2019

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 11 Queen Neo (lopp 5) gick klart godkänt efter galopp senast och hon känns fin. Jag hoppas och tror att hon ska få ett bra lopp, då är hon långt fram i det här gänget.

– 3 Sobel Nils (V75-3) har ryckt upp sig lite grann. Han har inte stått distans tidigare, men har gått klart godkänt in i mål i de senaste starterna. Han möter lite tuffare hästar så vi får se hur långt han räcker, man han har ryckt upp sig i alla fall. Det blir halvstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 8 Amusement (V75-6) är jämn och säker. Hon kämpar på väl och gör goda insatser, men vinner sällan. En god placering får vi vara nöjda med. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Julia Af Solnäs (V75-7) är väldigt upp och ned och man vet aldrig var man har henne. Johan sa att hon tog i för mycket från start senast. Hon har bra förutsättningar här, men är väldigt opålitlig och ojämn. Jag vet inte själv var jag har henne. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”