Dec
25
2019

Annandagen på Solvalla

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla torsdag:

– 5 High Roller Sox (lopp 2) tränar klart godkänt, men har väl inte riktigt släppt till riktigt ännu. Träningen är godkänd så han borde gå ett bra lopp. Voltstart nu, men det har bara slumpat sig så att det blivit autostart tidigare.

– 4 Tiger Face (lopp 3) tog en snöplig galopp i comebacken senast. Jag vet inte varför – kändes fin, men hoppade på ett steg. Han känns fin i träningen, så jag hoppas vi kommer igång nu.

– 8 Eldorado Mearas (V75-5) har väldigt fin form, men spår åtta gör att chanserna minskar avsevärt. Han ska smygas och även om han känns riktigt fin i träningen så drar läget ned möjligheterna mycket. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”