Dec
30
2019

Åby lunch måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby 30/12

– Princess Kloster (lopp 1) känns fin, men har inte fått till det på ett tag. Jag är osäker på var jag har henne och det gäller att köra felfritt först och främst. Då tycker jag absolut att det är ett fint sto.

– Beauty Rivner (lopp 2) gör första starten för oss och hon är väl förberedd. Hon är vältränad, så jag hoppas och tror att hon ska gå ett vettigt lopp. Det är dock svårbedömt eftersom hon är en lynnig häst, men hon är väl förberedd.

– Undigious Diamant (lopp 4) är en bra stayer och möter ovanligt bra hästar för att vara ett lunchlopp tycker jag. Jag förväntar mig en god insats i alla fall.

– Carmencita (lopp 5) dras med lite halsproblem. Nu har hon fått vila och tränar klart godkänt, så det är att halsen ska fungera för dagen – det är det viktiga för henne.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”