jan
2
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Twigs Gatsby (lopp 1) är en häst som har behövt mycket tid. Han har gått igenom massa tråkigheter – buköppning bland annat. Nu kommer jag inte längre träningsmässigt, så nu får vi börja tävla. Målsättningen är att ge honom ett snällt lopp och vi ligger lågt vad gäller vinstchansen – det viktiga är att han fullföljer.

– Korpral Zon (lopp 2) är en häst som gör så gott han kan. Han är lite begränsad, men vi smyger med invändigt och tar en god placering.

– Power Vacation (lopp 3) galopperade snöpligt senast och hade blivit trea annars. Har visat bra kapacitet innan, så jag hoppas att det var en tillfällighet. Felfritt först och främst – då räcker hon bra i sin klass.

– 12 Laurenti (V64-3) kämpar på bra och är gynnad av distansen. Hon är lite trög från start, men brukar gå bra till slut så vi hoppas på tempo och få gå med i draget – då tar hon många till slut. Det blir halvstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Victorious Wine (V64-4) galopperade 100 kvar senast och var väl slagen i det läget, men bara rumplade till sa Johan. Han var rätt bra i nederlaget ändå eftersom han fick hårt tryck under vägen. Han är nog lite på gång skulle jag tro och det blir fortsatt öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 1 Ottens Flamma (V64-5) har blivit renoverad efter senast och fått en träningsperiod. Jag är nöjd med träningen. Däremot så lär hon hamna en bit bak från innerspåret. Hon hävdar sig väl och löser det sig kan hon ta många till slut. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Global Wireless (V64-5) är jämn och säker, men är nog allra bäst över kort distans. Johan får försöka köra ett smyglopp här, då ska hon nog kunna ta en god placering. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Zeeland Kronos (V64-6) fick äntligen ett bra läge och målsättningen är att köra i ledningen – då brukar hon försvara sig bra. Hon gillar inte att gå bakifrån, men om hon håller ledningen så finns det viss chans att hon håller undan. Det blir blinkers och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”