jan
3
2020

Jägersro lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– Global Annuity (lopp 3) känns fin och står perfekt inne i loppet. Jag tror han kommer gå ett bra lopp. Han har spår lite långt ut, så det är det som är lurigt – annars är nog hästen på gång.

– 9 Seven Karats (V75-1) gillar jag. Hon tränar fint, men är svårbedömd såklart. Jag har kört två banjobb och de har jag varit nöjd med. Hon har gått 10-tider, så det finns fart i henne. Men tanken är att köra ett försiktigt upplägg då jag inte vet var jag har henne. Det blir antingen murphy eller öppet huvudlag – har ej bestämt mig ännu. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 10 Mellby Guard (V75-2) har riktigt fin form, men jag hade hoppats på ett framspår såklart. Nu får vi göra det bästa av situationen och han går ju bakifrån också. Vi får hoppas på lite flyt och det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som vanligt.

– 12 Poet Broline (V75-3) var positiv senast tyckte Henriette. Han höll ihop travet bra och nu får vi vara glada om han tar en likvärdig placering. Det viktiga är att han fungerar. Helstängt med murphy och jänkarvagn som senast.

– 9 Sobel Jasmine (V75-4) var klart godkänd i comebacken och allt ser bra ut efteråt. Nu får hon ett smyglopp förhoppningsvis. Aura S.L. är väl överlägsen kapacitetsmässigt i gänget, men sedan är hon nog jämngod med de andra vad jag kan se. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn, men helstängt huvudlag som senast.

– 10 Very Many Legs (V75-4) har fin form och allting tyder på att hon kommer gå ett bra lopp igen. Vanlig vagn istället för jänkarvagn, men öppet huvudlag som senast.

– 6 M.T.Mighty Winner (V75-5) är jämn och säker och jag får försöka utnyttja startsnabbheten här och komma ned på innerspår. Då kan han mycket väl ta en god placering. Can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan och jänkarvagn som senast.

– 10 Eldorado Mearas (V75-5) har riktigt fin form för dagen och kändes ovanligt fin på Solvalla senast. Han var kaxig över linjen då. Måste köras på chans, men en vacker dag löser det sig och då vinner han på V75. Norskt huvudlag och jänkarvagn.

– 11 Randemar R.D. (V75-5) galopperade senast i vida spår. Henriette bedömde att det inte var något fel på hästen utan det blev för vingligt ute i spåren. Känns fin i träningen efteråt så jag hoppas och tror på en god insats. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Carlos Ken (V75-6) är en fin häst tycker jag. Han vann ett billigt amatörlopp senast, men höll ihop travet bra och det var jag glad för. Hästen är bra för klassen, så om det klaffar för honom kan han få en fin vinter. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 Shutupandscratchme (V75-6) har också varit positiv på sistone. Han har gått två fina lopp och allting tyder på att han kommer gå bra igen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Pastor Power (V75-7) galopperade snöpligt senast, men gick bra efter galoppen. Jag hoppas att det var en tillfällighet. Här kan han få en fint lopp härifrån – jag provar att hålla ledningen och så får vi se vad som händer. Plan A är att köra i spets – han har ju vunnit flera lopp därifrån. Öppet med murphy och rulle samt jänkarvagn som senast.

– Hoka Hey Geronimo (lopp 12) går lite bättre för varje gång. Vann senast i ett billigt lopp, men det var med lite krafter kvar. Han är lite på gång.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”