jan
6
2020

Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Carmencita (lopp 3) var positiv senast. Det var ett billigt lopp, men hon vann på bra stil. Det är mest halsen som det hänger på för henne – funkar den så är hon bra för klassen.

– Grynet Rivner (lopp 3) kämpar på och sänker lite varje gång. Nu ska hon göra sista starten för oss då hon är såld till Finland.

– Incredible Smart (lopp 4) är ny i vår träning och hon är väl förberedd. Det blir jänkarvagn, norskt huvudlag och urryckare. Det är lite svårbedömt och hon har väl inte glänst i träningen, men är väl förberedd.

– Ofelia O.E. (lopp 5) är inne i en positiv trend. Hon går bra varje gång och var stark vid segern på ”Lunden” utvändigt om ledaren. Känns bara bra inför detta.

– 3 Magic Happens (V86-1) blev fast på innerspår på Lunden senast och hade krafter kvar i mål. Han är inne i en fin trend och går fina lopp varje gång – distansen tror jag inte är några problem. Det blir jänkarvagn och norskt huvudlag som senast.

– 13 Global Woodstock (V86-5) har startat tre gånger på Jägersro och betett sig konstigt varje gång – släpper bara bettet och slutar springa. Han gjorde så senast också. På Åby brukar han fungera och han gick bra där näst senast – var strålande den gången. Det blir halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”