jan
18
2020

Kalmar lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Incredible Smart (lopp 2) var Johan väldigt nöjd med senast. Det var snöpligt att hon hoppade, så det ska bli intressant att se henne här. Jag hoppas hon går felfritt så får vi se om hon kan något.

– Power Vacation (lopp 2) är struken pga halsinfektion.

– Andover Hudson (lopp 3) laddade jag för hårt med senast och därav galoppen. Vi lättar lite i balansen idag och så provar vi igen.

– 8 Very Many Legs (V75-1) går bra nu och det var väldigt nära att hon vann senast. Hon har nyttig form och möter ungefär samma hästar. Jag tror man ska ta henne som en outsider i alla fall. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Beluga West (V75-1) är lite svårbedömd i träningen som vanligt då hon aldrig glänser .Hon var okej i ett banjobb innan jag åkte på semester i alla fall. Vi smyger med och ser vad som händer. Det blir vanlig vagn och öppet huvudlag med can’t see back-rulle och murphy som senast.

– 6 Ottens Flamma (V75-2) var lite seg senast. Idag ska hon gå med helstängt huvudlag för första gången för att prova något nytt och sedan får vi se om det blir lite mer kick i henne. Hon är bara medium ut då hon springer och söker lite, men hon har något blivit bättre. Johan får skicka iväg henne så gott han kan. Vanlig vagn blir det som senast.

– 12 Global Venture (V75-2) var riktigt fin i ett banjobb innan jag åkte och gick ihop med That’s Art då. Jag tror han kommer gå bra här och det blir vanlig vagn och öppet med murphybländare på insidan som senast. Den här hästen har haft otur måste jag säga.

– 10 Seven Karats (V75-4) var positiv senast och normalt ska hon vara förbättrad med loppet i kroppen. Jag hoppas och tror på en god insats. Det blir som senast öppet huvudlag och jänkarvagn.

– 12 Pastor Power (V75-5) gick bra senast och läget är helt annorlunda nu så det blir svårt såklart. Vi gör det bästa av situationen, men det blir svårt. Jänkarvagn och öppet med murphybländare vänster samt can’t see back höger som senast.

– 12 Mellby Guard (V75-6) var lite seg senast och idag blir det jänkarvagn för första gången. Det var rätt långt mellan loppen inför senast, vilket jag tror påverkade. Det blir fortsatt norskt huvudlag.

– 1 Eldorado Mearas (V75-7) har fin form, men kan inte vara med och köra om ledningen. Kan få ett fint lopp och han går bra nu varje gång. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 8 Randemar R.D. (V75-7) gick bra senast och var nära Eldorado Mearas i mål. Läget gör att det blir svårt här dock. Vi fortsätter med norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 9 M.T.Mighty Winner (V75-7) satt fast senast och det är nog ingen fara med formen. Vi gör det bästa av situationen här. Jänkarvagn samt öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”