jan
23
2020

Torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Hoka Hey Geronimo (lopp 3) känns fin. Senast på Jägersro slog han på ett framknä och snubblade till galopp. Han är lite skev, så han kan fälla sig själv ibland. Allt ser bra ut med honom och jag tror han kan gå ett bra lopp.

– 10 Carmencita (V64-2) har varit positiv två gånger nu. Det är en underbar travare, men har haft halsproblem och därav de svaga resultaten innan. Nu har det fungerat fint med andningen och då har det blivit två segrar. Allt ser bra ut i träningen och vi hoppas och tror hon ska fungera lika fint igen. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– Laureni (lopp 6) är förkyld och får stanna hemma.

– 6 I Come In Piece (V64-4) gick äntligen felfritt senast. Hamnade omöjligt på det, men gick helt okej i skymundan. Johan var nöjd med honom så jag hoppas att vi är inne på rätt väg här. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Townshend Broline (V64-5) såg fin ut senast, men det var omöjligt från spår 15. Tyvärr dåligt läge idag också, men vi gör det bästa av situationen. Hästen känns lite på gång och det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn.

Charlottenlund fredag:

– Poet Broline (lopp 6) ser bra ut i träningen, men har inte visat något riktigt i lopp på länge. Vi hoppas att han ska funka och det är lämpligt motstånd, men spår ett är svårt på Charlottenlund.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”