jan
13
2012

V75 Åby och Hästgalan

Ikväll är det dags för den stora Hästalan på Rondo i Göteborg. Extra kul att vara med i år, när vi är nominerade till Årets Treåring. Det är Mermaid Ås, som ju varit så fantastisk under hela 2011, som är nominerad. Spännande är det , chanserna är kanske inte så stora , men vi är med. Synd att inte ägarna, fam Hägglund, hade möjlighet att komma. Ni får se det på TV.

I morgon är det V75-tävlingar med V75-Mästaren på programmet. Vi har sex hästar till start och här kommer lite info;

Lopp 1, nr 3 King, blev hängande från start senast och fick backa långt ner i kön. Gjorde ett bra lopp i skymundan och möter lite enklare motstånd idag. Hoppas att är med i segerstriden. Lopp 6, V75-2, 6 Pure Vacation, kändes mycket fin senast och Peter var nöjd med prestationen. Åter ett vingelläge samt tufft motstånd.Outsider om man garderar.Lopp 7, V75-3, 2 Calypso Blue Chip, fungerade perfekt senast då hon ledde från start till mål. Spår två i volten och en startsnabb konkurrent innanför, gör att det blir svårt att nå spets. Får hoppas på stretchen och måste med på kupongen. Lopp 8, V75-4, 9 Fighter Gull, fantastisk upphämtning efter stor startgalopp senast. Autostart  den här gången, då blir det förhoppningsvis felfri avgång. Streckas, är nog vår bästa chans på V75. Lopp 9, V75-5, 9 Storm Forever, blev skrämd från start senast, därav galoppen. Känns bra i träningen och Jocke som sitter i vagnen får smyga med och spurta till slut. Outsider. Lopp 13, 4 Ed Hill, var vi nöjda med senast i debuten för oss. Står perfekt inne i loppet och kanske åter kan ta en plats.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”