jan
31
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby lördag:

– 4 Victorious Wine (lopp 2) känns fin och går lite bättre för varje lopp tycker jag. Jag tror han kommer gå ett bra lopp.

– 8 Hoka Hey Geronimo (lopp 4) var jag nöjd med senast. Vi hade lättat honom en del och det flöt bättre för honom. Det blir samma balans igen och jag tror han kommer gå ett bra lopp, men läget för att det ser jobbigt ut. Hästen är på gång.

– 1 Global Woodstock (V75-1) är struken och får stanna hemma pga slem i halsen.

– 10 Amusement (V75-2) kämpar på och vi får smyga med här och försöka ta en slant, det är väl en realistisk målsättning. Hon får tävla på nu och sedan gå till avel till våren. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 M.T.Nordic Spirit (V75-3) kämpar på bra, men behöver ha det lite serverat – vilket han fått när han vunnit. Det blir jobbigt från läget, men vi får smyga med och hoppas på lite flyt. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 7 That’s Art (V75-6) känns bara bra. Jag är lite bekymrad för voltstarten, för det var länge sedan han gick med volt. Men jag får försöka skicka iväg honom här och önskescenariot är att köra i ledningen, då formen är god. Allt har sett bra ut i lugn träning och vi kör med vanlig vagn nu. Det blir helstängt huvudlag med murphybländare på insidan som senast.

– 5 Velegance (V75-7) ser fin ut och var extra fin i ett banjobb för tio dagar sedan. Hon var så fräsch och fin då. Är hon på humör så är hon riktigt bra, men det har lite med humöret att göra då hon springer och tänker ibland. Det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

Kalmar söndag:

– 10 Noblesse Till (lopp 1) ska strykas, är inte i tävlingsmässigt skick för dagen.

– 8 Princess S.W. (GS75-1) är helt okej, men det är ingen glänsare i träningen. Jag körde ett banjobb för en vecka sedan och det var okej. Det är en bra häst, men tyvärr dåligt läge. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Beauty Rivner (GS75-2) är trög av sig. Hon känns fin, men har lite problem med motivationen. Vi får smyga med och köra lite på chans och det blir fortsatt norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Beluga West (GS75-4) gick bra i skymundan i Kalmar senast. Fick fin löpning då, men var trög första varvet och det är lite annorlunda. Hon blir nästan piggare ju längre loppet går. Normalt spurtar hon ned många i ett sånt här gäng och det blir fortsatt murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 8 Ottens Flamma (GS75-5) var okej senast, men borde ha varit trea med den fina löpningen. Hon är lite seg av sig, men träningen är bara positiv. Hon blev lite mer framåt av helstängt huvudlag som det var första gången med senast och det blir samma igen. Vanlig vagn.

– 9 Bellflower Wine (GS75-6) har ryckt upp sig en del. Hon gör godkända dagsverk och spurtade strålande när Ingves körde senaste gången. Vi får hoppas hon går like bra för honomn igen. Hon tränar bra och det blir helstängt och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”