feb
6
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Jatzie R.D. (lopp 2) gör det bra och kämpade på bra senast. Hon har varit tungt belastad, nu lättar vi henne. Jag hoppas hon blir lite rappare och i ett sånt här stolopp hoppas jag hon ska vara långt framme.

– 4 Adde S.H. (V64-1) är inne i en fin period nu och har gjort två bra lopp efter uppehåll. Senast kom vi långt bak från spår tolv, men gick bra i skymundan. Känns bara fin i träningen inför detta och jag tror på en god insats. Det blir jänkarvagn och öppet med murphy som senast.

– 3 Rosie Access (V64-2) känns riktigt fin, så hon borde gå bra. Hon är väl förberedd också så här förväntar jag mig en god insats. Öppet huvudlag med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast.

– 10 Shutupandscratchme (V64-3) är riktigt fin nu och jag tror han har ett lämpligt lopp. Han står bra inne på kronan och kommer nog att vara med i striden. Nu har han äntligen fått kontinuitet i tävlandet och det är positivt. Jänkarvagn och norskt huvudlag som senast.

– 3 Andover Hudson (V64-4) var okej i Kalmar och känns som han ska i träningen. Han har ett bra läge och jag hoppas och tror han är med i striden här. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 11 I Come In Peace (V64-4) har varit positiv två gånger nu – spänstig och fin senast. Läget är jobbigt ju, men hästen är riktigt på gång. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Mellby Guard (V64-6) är också bra i ordning. Han fick bra spår nu – har ju haft en del taskiga spår på sistone. Det blir full laddning härifrån. Hästen gick ju bra i skymundan senast i jänkarvagnen, det blev ett omöjligt lopp, men sköt till bra. Norskt huvudlag och jänkarvagn igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”