feb
7
2020

Solvalla lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla lördag:

– Keegan Trot (lopp 4) är förkyld och får stanna hemma.

– Vitro Diablo (lopp 4) mår bra och vi har siktat på detta efter senast. Han tränar som han ska och ska gå i jänkarvagn för första gången.

– 9 Global Upper Style (V75-1) var inte fräsch senast och därav galoppen. Nu känns hon fin och får smyga med här. Det viktiga är att hon kommer igång och fungerar. Hon har varit fin i två banjobb inför detta. Det blir som senast can’t see back och jänkarvagn.

– 1 Global Venture (V75-2) ser allting bra ut och vi ryckte tussarna i torsdags ochhan reagerade som man önskar. Rycktussar för första gången nu alltså. Målsättningen är att köra i ledningen och det blir öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn som senast.

– 3 Carlos Ken (V75-2) ska också gå med rycktussar för första gången. Vi har provat det i jobb och det var inga problem. Det är en fin häst som nog är ganska jämngod med Global Venture, men det är fördel invändige häst med tanke på spåren. Som senast blir det öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 8 Very Many Legs (V75-4) är pigg och fin i träningen. Får smyga med här och kan ta en god placering om det klaffar. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Seven Karats (V75-4) var jag lite besviken på senast. Hon fick så bra lopp och jag förväntade mig ett bra lopp, men jobbade inte alls. Så nu ska vi köra med norskt huvudlag för att det ska bli en liten kick. Vanlig vagn istället för jänkarvagn. Jag ska även köra med fast bomull för jag tycker hon bromsade lite av rycktussarna.

– 9 Pastor Power (V75-5) ser allting bra ut med och han hävdar sig bra i silver. Han har inte vunnit i silver tror jag, men gör det en vacker dag när det klaffar. Han smyger med och vi hoppas på en god placering. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 1 Randemar R.D. (V75-7) ser allting bra ut med och han känns ovanligt smidig i träningen. Jag kör vad jag kan från innerspår, men det är inte sannolikt att han kommer till ledningen. Om det klaffar kan han spurta bra och det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Eldorado Mearas (V75-7) är allt bra med och han är spänstig och fin i träningen. Han gick bra senast och allting tyder på att han kommer göra ett fint lopp även denna gång. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”