feb
10
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Exclusive Rain (lopp 1) var inte bra i debuten. Entömd och seg, men lite renoverad och har fått en träningsperiod. Borde gå bra nu.

– I Am Boko (lopp 3) utvecklas hela tiden och jag tror han har ett lämpligt lopp här. Det blir urryckare för första gången.

– 3 Ilona Håleryd (V64-1) har fått en liten paus och var fin i ett banjobb förra veckan. Vi tävlar igen och målsättningen är att hon ska nå miljonen, för det lutar åt att hon ska gå till avel till våren. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Zeeland Kronos (V64-1) ska göra sin start och ska sedan gå ned till Face Time Bourbon. Det hade varit kul att avsluta med seger, så jag ger järnet och kör givetvis i spets. Det blir blinkers och jänkarvagn som senast.

– 1 Victorious Wine (V64-2) är en fin travare som är startsnabb och målsättningen är att köra i ledningen. Hästen utvecklas sakta men säkert och det blir öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 3 Laurenti (V64-3) har varit förkyld, men nu ser allting bra ut. Hon är lite försiktig i voltstart, så det gäller att få iväg henne. I träningen känns hon stark och fin och det är en häst som gör bra dagsverken. Det blir vanlig vagn och norskt huvudlag nu när det är voltstart.

– 2 Sobel Jasmine (V64-6) är en bra sprinter och hon har vunnit alla sina lopp från ledningen. Så det är målsättningen att komma dit. Hon ser fin ut i träningen och vi kör med helstängt och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”