feb
11
2020

Tisdag och onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 11 Global Agreement (lopp 1) är lite snorig och får stanna hemma.

– Velegance (lopp 3) ser fin ut och går säkert ned lite i motstånd idag, så jag kan inte annat än tro på henne. Vanlig vagn fortsätter vi med.

Axevalla tisdag:

– 12 Ottens Flamma (V64-6) är lite seg av sig i loppen. Hon går okej, men har inte det där lilla extra. Allt ser okej ut i träningen efter senast och idag kör vi med norskt huvudlag istället för helstängt. Vi får hoppas på tempo så kanske hon kan ta de till slut på styrka. Fortsatt vanlig vagn.

Åby onsdag:

– Carmencita (lopp 2) tog till en snöplig galopp på Jägersro senast. Jag tror det var ett olycksfall i arbetet och hon känns bara bra efteråt. Jag hoppas på snabb revansch.

– 3 Utah Broline (V86-3) känns fin i träningen och jag förväntar mig en god insats då han är väl förberedd. Han möter några bra hästar såg jag, men jag tror han kommer gå bra då han känns stark och fin i träningen. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 4 Poet Broline (V86-5) var positiv i Danmark. Det var ett billigt lopp, men han travade klockrent och trivdes allra bäst barfota där. Nu får vi köra med skor såklart eftersom reglerna är som de är. Jag hoppas han är lite på gång och allt har sett bra ut i träningen efteråt. Helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Justice Ås (V86-5) är förkyld och får stanna hemma.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”