feb
15
2020

Mantorp lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp lördag:

– 11 Mellby Guard (V75-1) har fin form, men har haft otur varje gång på V75 med spåren. Det blir jobbigt härifrån, men hästen är i fin författning. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Beluga West (V75-4) gick bra i Kalmar efter galoppen, men jag pressade henne lite för hårt efter 100 meter och det klarade hon inte. Hon känns som hon ska så jag tror hon går ett bra lopp, men att vinna är långsökt med några kanoner på start. Det blir öppet med murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 3 Ofelia O.E. (V75-5) är i väldigt fin författning. Hon går bra varje gång och vi har siktat hit ett tag. Allt ser bra ut och hon kommer gå ett fint lopp tror jag. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Princess S.W. (V75-5) var ju på hugget i Kalmar senast och hon var som hon skulle där. Gången innan på Charlottenlund fick hon stryk av Ofelia och den dagen var hon inte bra utan att jag vet varför. Allt ser bra ut med henne inför detta och normalt tar hon en längd på Ofelia – då är det fördel Princess. Helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Cheerful Rivner (V75-5) känns bara fin. Hon har varit stark och fin i två banjobb och är också ett bra sto. Vi har tre riktigt fina ston till start här, men Cheerful Rivner kommer säkert hamna långt bak så det blir jobbigt att runda allt. Om det blir överpace kan hon ta en del. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”