feb
18
2020

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag: 

– 2 Bellflower Wine (lopp 3) gör jämna insatser nu. Hon kämpar på bra och det brukar ju räcka till pengar. Vi får hoppas att det gör det idag också. Hon känns bara bra, men det är några som blir för svåra.

 – 8 Stella Follo (V64-4) har fått en träningsperiod och känns riktigt fin. Hon borde gå ett bra lopp, men läget gör att det ser jobbigt ut ändå. Jag hoppas vi får igång henne nu då det finns en hel del i henne. Det blir halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Chiquitita Diablo (V64-5) har blivit halsopererad och kommer tillbaka efter långt uppehåll. Hon har känts bra i träningen och vi har även kollat halsen inför detta. Jag hoppas och tror att vi ska få igång henne lite nu. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 4 Global Wireless (V64-5) kan man glömma senaste loppet då jag körde utan käkrem. Hon tappade balansen av det. I sådana här stolopp brukar hon kunna vara med och hugga och hon ser bara fin ut i träningen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”