feb
19
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 11 Opulent Tile (lopp 1) har varit skadad och därav det långa uppehållet. Känns riktigt fin nu, så jag förväntar mig en god insats direkt.

– 6 Adde S.H. (V64-1) blev det för tufft för senast då han gick i dödens över 2600 meter. Då blev upploppet långt för honom. Han känns bara bra efteråt i alla fall och jag tror han gör ett bra lopp här. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 6 Lindy Strong (V64-2) känns också fin, så jag hoppas att vi får igång henne nu. Hon borde gå ett bra lopp och hon är väl förberedd inför detta. Det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast. Eventuellt att vi plockar bort murphyn efter vi har värmt.

– 5 I Come In Peace (V64-5) är riktigt fin nu. Senaste loppet kom han jobbigt på det, men gick bra i skymundan. Nu blir det urryckare för första gången och jag tror han vinner lopp när som helst igen. Fortsatt norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Jatzie R.D. (lopp 10) tog en snöplig galopp senast. Det var ett jämnfotasprång över open stretch-linjen. Det är andra gången i livet det händer mig – första gången var för tio år sedan. Hon hade varit sämst tvåa utan galoppen och hon har fin form.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”