feb
21
2020

Axevalla lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Axevalla lördag:

– Rosie Access (lopp 1) var jag nöjd med senast. Jag tror att hon kommer blir bättre och bättre för varje lopp. Jag hoppas hon ska vara med i striden.

– 1 Andover Hudson (V75-2) är lite på gång. Han har gjort två klart godkända lopp och allt ser bra ut med honom. Kort distans hade varit en fördel, men nu är det som det är. Han borde kunna få ett bra lopp härifrån och det blir öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 7 Carlos Ken (V75-2) har gjort tre bra lopp efter vila. Senast var han spänd och kom ur rytm, men nu ska vi köra bilprovstart innan tävlingarna för säkerhets skull. Jag tror han kommer gå bra – allting tyder på det. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 14 Velegance (V75-4) tror jag är lite på gång, men hon har lite lurigt utgångsläge. Får hon ligga lite på rulle så kan hon fälla en hel del till slut. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 4 Vitro Diablo (V75-5) känns fin och det var en snöplig galopp senast. Tvåan hoppade så jag fick byta spår vid starten och då kom han ur balans och galopperade. Nu får vi utnyttja hans startsnabbhet och se vad som händer. Det blir halvstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 12 Victorious Wine (V75-5) har bra form, men just i det här loppet ser det jobbigt ut med det här läget. Vi får ligga lågt och hoppas på en framskjuten placering. Det blir öppet med murphy och vanlig vagn.

– 9 Pastor Power (V75-7) går väldigt jämnt och fint tycker jag. Han har inte vunnit i silver ännu, men han kan mycket väl göra det när som helst. Allt ser bra ut och det blir öppet med murphy och rulle samt jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”