feb
25
2020

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 5 Cheerful Rivner (V64-1) var Ingves nöjd med senast. Han chansade och körde invändigt, men blev fast. Hon kändes bara bra annars tyckte han. Allt ser bra ut med henne och vi hoppas på tempo, då kan hon ta en del till slut. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Run Brodde Run (V64-3) har haft ett uppehåll, men tränar fint nu och jag förväntar mig en god insats direkt. Han är väl förberedd och det blir norskt huvudlag och vanlig vagn här.

– 8 Very Many Legs (V64-6) känns fin, men just idag ser det jobbigt ut med det här utgångsläget. Vi smyger med och hoppas det löser sig. Hästen känns bra i träningen, men läget drar ned möjligheterna. Öppet huvudlag och vanlig vagn kör vi på henne.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”