feb
26
2020

Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Ottens Flamma (lopp 4) gick det lite för fort för in i första sväng senast och det blev galopp. Känns bra annars och tränar fint, men man får ligga lågt för att hon inte fått till det i lopp på ett tag.

– Power Vacation (lopp 4) kommer tillbaka efter en förkylning och var fin i ett banjobb för tio dagar sedan. Jag förväntar mig en god insats.

– 6 I Am Boko (V86-3) går bra varje gång och allt ser bra ut med honom. Jag tror han kommer gå bra igen och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast. Den här gången blir det dock urryckare för första gången.

– 3 Look Håleryd (V86-5) gör comeback efter halsoperation och känns bara fin. Så det ska bli intressant att börja tävla med honom igen. Han är svårbedömd då han inte startat på länge, men han var väldigt stark i ett banjobb förra veckan. Det blir öppet huvudlag med murphy huvudlag och vanlig vagn.

– 9 Utah Broline (V86-7) var positiv senast och allt ser bra ut efteråt. Jag tror han är inne i en fin utvecklingskurva och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”