jan
16
2012

Halmstad idag m.m.

Helgen gick både i dur och moll. Fantastiskt roligt med Fighter Gulls V75 seger. Stort ägargäng på plats och nu blir det final på Solvalla. Tre av våra hästar galopperade bort sig. Banan var hård och stum så det var nog orsaken. King fick pengar och gick ok, Ed Hill trea, men tappade travet till slut.

Lite info om hästarna som startar idag;
Lopp 4, nr 7 Elit Håleryd, har ett vingelläge idag och kan vara sårbar. Möter dessutom några bra motståndare. Lopp 5, nr 6 Amber Diablo, ok senast och har fått några lopp i kroppen, platschans. Lopp 6, nr 8 Lipton, helt fel utgångsläge , pengar. Lopp 8, nr 2 Mermaids Legacy, satt fast senast, klarar distansen, barfota ro idag. Segerchans. Lopp 9, nr 5 Zatopek B, smygläge och lite enklare motstånd. Plats.

Här är en bild från Hästgalan i fredags på Peter och Angelica. Det blev inga utmärkelser men vi hade kul ändå.

20120116-101640.jpg

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”