mar
2
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 5 Sobel Jasmine (V64-4) känns fin i träningen och nu plockar vi alla skorna – då är hon som mest effektiv. Hon har ett lämpligt lopp som det ser ut på pappret och vi fortsätter med jänkarvagn och helstängt huvudlag som tidigare.

– 9 Global Wireless (V64-4) har också fin form och hon vann bakifrån senast, vilket var för första gången i sitt liv. Hon springer och tänker en del i loppet, men nu plockar vi skorna och för sammanhanget är hon nog rätt bra. Vanlig vagn och norskt huvudlag.

– 10 Chiquita Diablo (V64-6) var lite seg i comebacken – jag hade förväntat mig bättre. Nu plockar vi av bakskorna och kör med jänkarvagn, vilket bör ge effekt. Hoppas hon har gått framåt lite med loppet i kroppen. Norskt huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”