mar
5
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 1 Mellby Guard (V64-1) håller sin fina stil i träningen och nu plockar vi av alla skorna. Vi kör med vanlig vagn den här gången för att variera lite. Kanske att det ger mer effekt med jänkarvagn nästa gång. Målsättningen är att hålla ledningen och det såg lämpligt ut på pappret. Han borde ha god chans här. Norskt huvudlag fortsätter vi med.

– 1 Laurenti (V64-4) blev trött i dödens senast. Jag är nöjd med innerspåret här då hon får en invändig löpning – då kan hon god med till en god placering. Hon tränar bra inför detta och det blir som senast – norskt huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 5 Andover Hudson (V64-6) blev det för tufft för senast. Nu får vi försöka ge honom lite snällare lopp – han känns bra i träningen och vi ändrar ingenting. Öppet med murphy, vanlig vagn och skor runt om som senast.

 – 8 Pere Ubu (V64-6) är väl förberedd inför detta och han känns bara bra. Han går med öppet med murphy, vanlig vagn och barfota bak. Jag tror han kommer gå bra direkt, men det är synd på läget.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”