mar
6
2020

Färjestad lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Färjestad lördag:

– 11 Ofelia O.E. (V75-2) ser allting bra ut med. Hon känns bara bra, men har inte visat någon startsnabbhet – nu får jag försöka utnyttja läget. Hon kan vara lite känslig från start, så det är lite vingelrisk. Jag tycker hon hävdar sig bra i de här stoloppen. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Princess S.W. (V75-7) är allt bara bra med. Det var plus i kanten senast och hon var väldigt fin då. Det är synd på läget här då många av de bättre fick bra spår – det blir tufft när hon möter hingstar/valacker. Hon är tuff själv i alla fall och vi fortsätter med skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”