jan
17
2012

Full fart på stallet

Vi hade en bra dag igår på Halmstadtravet.  Fem hästar startade, tre segrar, ett andrapris och en diskad och 133.000:- inkört. Elit Håleryd tog fjärde raka segern och vann på 15,1/2140 a, Mermaids Legacy ledde från start till mål och Zatopek B spurtavann efter en smygresa. Amber Diablo målfotoslagen, blev tvåa och verkar vara på gång. Tyvärr blev det galopp för Lipton in på upploppet,trafikproblem, mycket krafter kvar i det läget.

I kväll startar vi två hästar på Jägersro. I Lopp 1,nr 3 Enter, kommer från seger på Åby då han fungerade fint. Är lite ojämn av sig samt lite osäker med voltstart. Hoppas på felfritt lopp och att han håller sig lugn, då är han  nog långt framme. Lopp 10, nr 10 Sonar Brodde, är ett tag sedan han startade men han känns fin i träningen. Det känns som en kapabel häst men det är svårt att bedöma motståndet. Vi har en fin häst som vi hoppas är med och gör upp om segern.

Det har även fyllts på med lite nya hästar i boxarna; Mailo Jubb, intressant treårssto e Love You, Bahama Mama, sto 2 år e Clerk Magistrate, Önas Ior, hingst 2 år e Laddie, Xlnt Conways Class, hingst 2 år e Sierra Cosmos. Lämnat stallet har Önas Grym, som är såld.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”